LET OP! Heb je enkele minuten na registratie geen e-mail ontvangen? Controleer de ongewenste mail / SPAM map van je mailbox.
Los hiervan: zodra je bent geactiveerd door een van de beheerders, kan je sowieso inloggen, of je nu wel of niet een e-mail hebt ontvangen.

Registreren als lid, LEES DIT EERST.

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Gebruikersavatar
A3deRoo
Oprichter/Webmaster
Oprichter/Webmaster
Berichten: 1224
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 17:26
Reden voor lidmaatschap: Mijn vrouw Miranda is op 17-12-2000 op 27 jarige leeftijd plotseling overleden door een erfelijke hartafwijking.Ik heb JJGV daarom opgericht,om met mensen te praten die weten waar je doorheen gaat en wat je meemaakt als zo iets ingrijpends gebeurd.
Contacteer:

Registreren als lid, LEES DIT EERST.

Bericht door A3deRoo »

Wij hanteren een maximum registratieleeftijd tot max. 60 jaar

Bij registratie wordt gevraagd om een "Reden voor lidmaatschap", dit is een verplicht veld, wanneer er onvoldoende informatie wordt opgegeven, dan zal een beheerder contact opnemen met de vraag om meer informatie. Wanneer achteraf blijkt dat er gelogen is in de Reden voor lidmaatschap, dan zal het account onmiddellijk worden worden gedeactiveerd en het IP adres worden gebanned.

Het gebruik van een hotmail adres is toegestaan, maar niet aan te raden aangezien hotmail de registratiemailtjes van JJGV ziet als SPAM en zal blokkeren of in de map ongewenste mail zetten. Heb je een registratie gedaan met een hotmail adres? Controleer dan altijd je ongewenste mail.

JJGV is enkel en alleen toegankelijk voor mensen die hun partner verloren zijn, familieleden, nieuwe partners of vrienden e.d. van weduwen/weduwnaars kunnen geen account aanvragen, deze aanvragen worden verwijderd.

Indien er na 1 maand na activering van het account door een beheerder niet voor de eerste keer wordt ingelogd, dan zal het account worden verwijderd.
Blijf vooral jezelf,er zijn al zoveel andere
Sommige 'vrienden' zijn als de schaduw; je ziet ze alleen als de zon schijnt; anderen zijn als de zon zelf: ze komen op als het donker is.