LET OP! Heb je enkele minuten na registratie geen e-mail ontvangen? Controleer de ongewenste mail / SPAM map van je mailbox.
Los hiervan: zodra je bent geactiveerd door een van de beheerders, kan je sowieso inloggen, of je nu wel of niet een e-mail hebt ontvangen.

Berichten plaatsen als gast

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Gebruikersavatar
A3deRoo
Oprichter/Webmaster
Oprichter/Webmaster
Berichten: 1234
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 17:26
Reden voor lidmaatschap: Mijn vrouw Miranda is op 17-12-2000 op 27 jarige leeftijd plotseling overleden door een erfelijke hartafwijking.Ik heb JJGV daarom opgericht,om met mensen te praten die weten waar je doorheen gaat en wat je meemaakt als zo iets ingrijpends gebeurd.
Contacteer:

Berichten plaatsen als gast

Bericht door A3deRoo »

Mocht je i.v.m. de forumregels geen lidmaatschap aan kunnen vragen, maar je hebt toch vragen aan lotgenoten, dan ben je van harte welkom om in dit openbare gedeelte als gast relevante vragen stellen/berichten te plaatsen. Ook hier zijn onze forumregels op van kracht.

Je bericht zal eerst worden bekeken door een beheerder en worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is.
Blijf vooral jezelf,er zijn al zoveel andere
Sommige 'vrienden' zijn als de schaduw; je ziet ze alleen als de zon schijnt; anderen zijn als de zon zelf: ze komen op als het donker is.