nieuw, alleen, jong, moeder en weduwe

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Orchidee
Berichten: 251
Lid geworden op: za okt 30, 2004 16:17
Reden voor lidmaatschap: Ik ben gerard. mijn vrouw Ester is op 11-11-2003 overleden, ze was 30. Ik ben nu al een tijd op jjgv en heb hier veel gevonden. Vriendschappen zijn hier geboren, goede herrineringen en ook mijn nieuwe grote liefde stond opeens voor mij bij een etentje die was georganiseerd. We hebben onze liefde op 12-10-2010 bezegeld met het ja-woord. Samen zijn Elly en ik nu een stel, helaas door het noodlot zijn we elkaar tegen gekomen. Samen dragen we het verdriet die we hebben meegemaakt.
In mijn zware moeilijke periode vond ik hier steun, steun van iedereen. Ik wil mijn steun ook geven. Ook al heb ik een nieuwe partner, verdriet om de dood draag men altijd mee. Het gaat immers om het lotgenoot zijn, helaas draag ik dit ook bij me.
Locatie: Drouwenerveen

hoi

Bericht door Orchidee » za dec 30, 2006 12:37

ik was 32 toen ik weduwnaar werd,zelf helaas waren we ongewenst kinderloos.ik zocht na een hele tyd herkenning van mijn verdriet via lotgenoten,op jjgv heb ik ze leren kennen,via een oproep,blog en in t echt...met of zonder kinderen,de pijn en verdriet is de band die ik zocht en heb gevonden...nu ik 35 jaar ben en mijn leven weer op orde heb kan ik je zeggen dat jjgv me veel heb gedaan,in goede zin,door herkenning is mijn leven weer vooruit gegaan,ik hoop dat jij dat ook zal vinden via jjgv,met mensen met en ook zonder kinderen...

gerard
Flying like a birth!

Gebruikersavatar
Athene35
Vriend(in) van JJGV
Vriend(in) van JJGV
Berichten: 510
Lid geworden op: wo dec 01, 2004 22:02
Reden voor lidmaatschap: De reden van aanmelding is dat ik op 20-5-2004 mijn man aan maagkanker ben verloren. Ben ook bij de vorige site geweest en wil me graag opnieuw aanmelden

Re: nieuw, alleen, jong, moeder en weduwe

Bericht door Athene35 » ma mei 24, 2010 12:44

Hallo BBB,

ik spreek hier in deze desbetreffende kwestie puur voor mezelf. Als mijn kinderen mij zouden vertellen dat ze naar een ander land gingen te wonen , dan zou ik dat heel jammer vinden en wellicht zelfs heel verdrietig van worden, maar ondanks deze gevoelens zou ik mijn kinderen nooit maar dan ook nooit tegenhouden om hun eigen ding te doen, ook al zou dit een verhuizing naar een ander land betekenen.
Ieder mens maakt zijn eigen levenspad en het is mij als ouder de keuze van mijn kind daarin te respecteren. Mijn schoonmoeder zei ooit tegen mij; " Een kind heb je maar te leen" Ook al zou dit zwaar vallen. Maar lang leve het internet, telefoon en vliegtuig...ook al is het niet naast de deur...het is ook niet onoverkomelijk.

By the way...ik zou dit soort gevoelens met je moeder gaan bespreken...het is voor beide niet makkelijk..maar er over praten deelt in ieder geval.

Sterkte hiermee.
Geniet ..maar nooit met mate....

Gebruikersavatar
kor
Vriend(in) van JJGV
Vriend(in) van JJGV
Berichten: 490
Lid geworden op: vr jan 02, 2009 2:32
Reden voor lidmaatschap: Ben sinds 3 oktober 2008 weduwnaar (wat een afschuwelijk woord), niet jong meer, maar volgens mij maakt het niet zoveel uit hoe oud je bent om dit verdriet te kunnen delen/verdragen
Locatie: Sappemeer

Re: nieuw, alleen, jong, moeder en weduwe

Bericht door kor » vr jan 14, 2011 11:21

Dag Angela

Gecondoleerd met je verlies.
En als je je verhaal kwijt wilt, schrijf je dan in op ons forum, dan kom je in het besloten gedeelte, waar je vrijuit je verhaal kunt doen onder lotgenoten.
Hoewel je nu alleen bent, zul je merken dat je dan niet meer alleen staat.

Sterkte

MichelleM
Berichten: 113
Lid geworden op: zo aug 21, 2011 21:11
Reden voor lidmaatschap: Ik had alles: een leuke man, een prachtige dochter (2007) en een heel lief ventje (2009). Maar op 18-8-2011 is Patrick na 10 jaar strijd tegen kanker overleden. Hoewel we wisten dat het eraan zat te komen, komt het toch onverwacht... Elke dag is er één is een blog over zijn strijd en ons leven: http://michellem-wonderenbestaan.blogspot.com
Locatie: Koog aan de Zaan
Contacteer:

Re: nieuw, alleen, jong, moeder en weduwe

Bericht door MichelleM » za nov 12, 2011 10:45

Hallo Katja (en anderen),

Alleereerst gecondoleerd. Wat vreselijk om dit mee te moeten maken en dit verlies een plek te moeten geven.
Ik raad jullie aan om lid te worden van het forum. Er zit een heel deel achter wat niet te zien is in het openbare forum. Ik ben zelf 18 augustus weduwe geworden, nadat ook mijn man aan kanker is overleden. Onze kindjes waren toen 4 en 1,5. Op het forum kwam ik erachter dat ik (helaas voor hen) niet de enige ben met kleine kindjes en ik ervaar veel steun en herkenning. Wellicht hebben jullie er ook wat aan.

Heel veel sterkte. Michelle

Gebruikersavatar
tinageens
Berichten: 9
Lid geworden op: do jan 03, 2013 21:21
Reden voor lidmaatschap: mijn man is pas 2 weken overleden in een auto-ongeluk. ik ben 28 jaar. wij zijn 12 jaar samen.
7 jaar getrouwd. 3 kindjes. 4j. 2j. en 7 weken.
Locatie: Bornem

Re: nieuw, alleen, jong, moeder en weduwe

Bericht door tinageens » vr jan 04, 2013 10:23

Gast schreef:Tja, ik ben ook nieuw hier. Ik ben sinds 22 april 2006 weduwe. Mijn man stierf vrij plotseling aan een hersentumor op 30 jarige leeftijd en laar mij en onze 4 jarige zoon achter. Waar ik ook kom, inlog, of lid van wordt mensen zeggen dat het niet uit maakt dat ik graag in contact wil komen met mensen van mijn eigen leeftijd en in mijn situatie. Leeftijd maakt niet uit zeggen ze. Voor mij wel. Ik zou het fijn vinden om een vriendin / maatje te vinden van mijn eigen leeftijd en ook met jonge kinderen om waarschijnlijk onze zelfde opvoedsituatie, onze eigen intresses e.d te bespreken. Ik vind dat toch wel uit maken met iemand van 38 met een kind van 10. Ieders zijn verdriet is toch anders, maar toch........................Zijn er meer mensen die weduwenaar/weduwe/ gescheiden zijn in de leeftijd van 28 en kinderen hebben. Waar ik ook kom, inlog e.d. ik merk dat ik bijna altijd de jongste weduwe en moeder bent. Ik zou graag met mensen van mijn eigen leeftijd in contact komen, die ook in de omgeving wonen van Pijnacker/ Delft / Den Haag
ik ben 28jaar en ben 2 weken weduwe. ik blijf achter met 3 kleine kindjes

Plaats reactie