LET OP! Heb je enkele minuten na registratie geen e-mail ontvangen? Controleer de ongewenste mail / SPAM map van je mailbox.
Los hiervan: zodra je bent geactiveerd door een van de beheerders, kan je sowieso inloggen, of je nu wel of niet een e-mail hebt ontvangen.

De reglementen op JJGV

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Gebruikersavatar
A3deRoo
Oprichter/Webmaster
Oprichter/Webmaster
Berichten: 1228
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 17:26
Reden voor lidmaatschap: Mijn vrouw Miranda is op 17-12-2000 op 27 jarige leeftijd plotseling overleden door een erfelijke hartafwijking.Ik heb JJGV daarom opgericht,om met mensen te praten die weten waar je doorheen gaat en wat je meemaakt als zo iets ingrijpends gebeurd.
Contacteer:

De reglementen op JJGV

Bericht door A3deRoo »

De reglementen op JJGV:

Regels op het forum:

1. Persoonlijke aanvallen jegens leden en niet leden worden niet getolereerd. Behandel iedereen met respect en behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dit geldt voor zowel voor berichten op het forum als in de chatrooms en persoonlijke berichten via het forum.

2. Laat iedereen in zijn/haar waarde.

3. Geen discussies met Moderators of Beheerders.

4. U bent welkom om uw mening te geven, maar doe het op een beleefde en respectvolle manier.

5. Obsceen en discriminerend taalgebruik is niet toegestaan. Dit hoort niet thuis op JJGV.

6. Foto's en plaatjes zijn enkel toegestaan als deze toonbaar zijn voor alle leeftijdscategorieën, inclusief de avatars. Als een foto of plaatje door het moderating team als ongepast aangemerkt word, zal deze onmiddellijk zonder waarschuwing verwijderd worden.

7. Slechts 1 account per persoon is toegestaan. Dit om tegenstrijdige of frauduleuze berichtgeving te voorkomen. U zult onmiddellijk van het forum worden verwijderd en geweigerd worden voor de toekomst. Dit geldt ook voor laten gebruiken van uw account door derden.

8. Wanneer u met regelmaat de forumregels negeert zal dit resulteren in het verwijderd worden van het forum zonder waarschuwing

9. Wanneer u de orde en rust op het forum verstoort, zult u na 1 waarschuwing een ban krijgen.

Onderschriften:

1. Links naar andere websites zijn toegelaten, telefoonnummers of e-mail adressen zijn niet toegelaten.

2. Foto's zijn toegelaten, mits deze niet te groot zijn en deze toonbaar zijn voor alle leeftijdscategorieën.

3. Grof, vernederend of onbeleefd taalgebruik zal niet worden aanvaard.

Overige Opmerkingen:

Wij staan achter onze moderators. Mocht u zich niet aan de bovenstaande regels houden, dan zullen wij gepaste maatregelen nemen.

De reglementen gelden voor:

- Berichten op het forum.
- Persoonlijke berichten binnen het forum.

Overtredingen van de reglementen gaarne melden bij de moderatoren, hostess of beheerder, zij zullen het onderzoeken en gepaste maatregelen nemen.

Het melden van een post, foto of lid in strijd met de forum regels: U bent welkom om de Beheerders en Moderatoren op de hoogte te brengen door gebruik te maken van het uitroepteken in het betreffende bericht, om ze zo uw bezorgdheid te tonen. Geef ook aan wat er mis is met het bericht.

De belangrijkste regel op JJGV is:

We zijn er om elkaar te helpen en te steunen!

Bij het niet volgen van deze reglementen:

Wanneer de reglementen overtreden worden dan zal de gebruiker een waarschuwing krijgen van de moderatoren van het forum en het betreffende bericht, of indien nodig, zal het hele draadje, door de moderatoren verwijderd worden.

Bij meerdere waarschuwingen zal een ban van bepaalde of onbepaalde tijd van het forum tot gevolg hebben.

Registratie

Leeftijd tot 60 jaar.
Bij registratie wordt gevraagd om een "Reden voor lidmaatschap", dit is een verplicht veld, wanneer er onvoldoende informatie wordt opgegeven, dan zal een lid van ons support team contact opnemen met de vraag om meer informatie. Wanneer achteraf blijkt dat er gelogen is in de Reden voor lidmaatschap, dan zal het account onmiddellijk worden worden gedeactiveerd en het IP adres worden gebanned.

Het gebruik van een hotmail adres is toegestaan, maar niet aan te raden aangezien hotmail de registratiemailtjes van JJGV ziet als SPAM en zal blokkeren of in de map ongewenste mail zetten. Heb je een registratie gedaan met een hotmail adres? Controleer dan altijd je ongewenste mail.

JJGV is enkel en alleen toegankelijk voor mensen die hun partner reeds verloren zijn, familieleden, nieuwe partners of vrienden e.d. van weduwen/weduwnaars kunnen geen account aanvragen, deze aanvragen worden verwijderd.

Indien er na 30 dagen na activering van het account niet voor de eerste keer wordt ingelogd, dan zal het account worden verwijderd.

Wij stellen het zeer op prijs dat men zich voorstelt op het forum, en wij vragen dan ook dit ook te doen in het daarvoor bestemde forumonderdeel, indien men zich na 60 dagen niet voorstelt dan zullen wij uw account op inactief zetten.

Accounts die langer dan 2 jaar niet gebruikt worden zullen worden gedeactiveerd, inloggen is niet meer mogelijk, neem contact op met beheer om het account weer te laten activeren. 1 jaar na deactivatie zal het account definitief worden.

Dank u voor uw lidmaatschap van het forum en voor het naleven van de regels.